Oppisopimuskoulutuksella hoiva-avustajaksi

Oppisopimuksella hoiva-avustajaksi

Oppisopimuskoulutuksella hoiva-avustajaksi tai jatko-opintoihin

Hoiva-avustajia tarvitaan nyt hoiva-alalla ja tekijöistä on tällä hetkellä pulaa. Me Hopeakodossa teemme läheistä yhteistyötä Sataedun kanssa ja meillä voikin opiskella oppisopimuskoulutuksella hoiva-avustajaksi tai jatko-opintoihin kuten esimerkiksi lähihoitajaksi.

Tutustu Sataedun artikkeliin, jossa kerrotaan tarkemmin hoiva-avustajan koulutuksesta ja työnkuvasta sekä miten opiskelijaa tuetaan opintojen ja työssäoppimisen aikana. Hakuohjeet löytyvät artikkelin lopusta.

Juttuun on haastateltu Hopeakodon henkilöstöä ja oppisopimuskoulutuksessa olevia. He avaavat omakohtaisia kokemuksia koulutuksen ajalta ja kertovat, mitä he arvostavat työssään.