Turvallisuus on meille erittäin tärkeää

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää


Turvallisuus on meille erittäin tärkeää.
Asukkaidemme suojaamiseksi suosittelemme pidättäytymistä vierailuista toistaiseksi.


Koronavirustartuntojen määrä Suomessa on lisääntynyt. Koronaviruksen osalta vakavimpia tautitapauksia on todettu erityisesti ikääntyneillä, joiden vastustuskyky johtuen mahdollisista muista sairauksista on alentunut.

Virus tarttuu pisaroiden välityksellä, kun ihminen yskii tai aivastaa ja sitä kautta myös mahdollisesti tahriintuneiden käsien kautta. Ikääntyneiden ja muiden riskiryhmien suojelu virusinfektioilta on erityisen tärkeää, sillä tämän tyyppiset tartuntataudit voivat olla hengenvaarallisia asukkaillemme.

Haluamme tehdä kaikkemme asukkaidemme turvallisuuden varmistamiseksi.

Hyvä läheinen / vierailija

Koronatilanteen vuoksi vältämme kättelyä ja mahdollisuuksien mukaan vierailuja. Mahdollisen vierailun aikana huolehtikaa hyvästä käsihygieniasta – peskää kädet saippualla ja desinfioikaa kätenne tullessanne, on myös hyvä pitää noin metrin etäisyys muihin henkilöihin.

Erityisen tärkeää on välttää vierailuja, jos olet lisäksi palannut koronaviruksen epidemia-alueelta tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa.Vaikka sinulla ei olisi oireita mutta olet vieraillut epidemia-alueella viimeisen 14 vrk aikana, pyydämme, ettet vieraile kodissamme.

Epidemia- alue kattaa 11.3.2020 seuraavat alueet ja ajankohtainen tieto THL:n sivuilta:

Manner-Kiina, Iran, Etelä-Korea, Italia, Tirolin alueen hiihtokeskukset Itävallassa sekä Saksassa Nordrhein-Westfalenin osavaltio.

Tilanne Euroopan maissa 11.3.2020: Italia, Ranska, Espanja, Saksa, Sveitsi, Islanti, Alankomaat, Norja, Ruotsi, Iso-Britannia, Pohjois-Irlanti, Tanska, Belgia, Itävalta, Tsekki, Kreikka, San Marino, Israel, Slovenia, Romania, Irlanti, Portugali, Georgia, Suomi, Venäjä, Kroatia, Puola, Unkari, Belarus, Serbia, Viro, Latvia, Slovakia, Azerbaizan, Pohjois-Makedonia, Bulgaria, Malta, Bosnia Herzegovina, Luxemburg, Liettua, Moldova, Albania, Kypros, Andorra, Armenia, Vatikaani (Holy See), Liechtenstain, Monaco, Turkki, Ukraina.

Voit aina soittaa läheisellesi, kysellä hänen vointiaan ja kuulumisiaan. Läheisesi ilahtuu soitostasi, vaikka et itse pääsisikään käymään!

Kiitos avustasi!