Joulutervehdys Hopeakodosta

Joulutervehdys Hopeakodosta

Joulu, joulu suloinen,
joulu aina uusi!
Tummat oksat säteillen
seisoo joulukuusi.

Ja niin on taasen joulu…

Vuosi on vierähtänyt Hopeakodossa taas ja päiviin on mahtunut monia hienoja hetkiä arjen ja juhlan. Näin joulun alla on esiintyjiä sekä vierailijoita käynyt taajaan ja vieläkin on tulossa ennen joulua monenlaista tapahtumaa. Emäntä ahkeroi tuttuun tapaansa keittiössä loihtien joulun herkkuja. Asukkaat ovat valmistaneet joulua omalta osaltaan leipoen ja askarrellen. Yhdessä on leivottu karjalanpiirakoita, pipareita, lusikkaleipiä ja askarreltu muun muassa Itsenäisyyspäivää varten lippuja ja kynttilöitä sekä valmistettu joulukortteja

Tupa täynnä tuoksua kuusen…

Iloksemme on Hopeakodon tupa täynnä. Paikkoja voi ja kannattaa aktiivisesti kysellä ja jättää meille yhteystietoja, niin palataan asiaan ja esittelemme mielellämme paikkoja sekä toimintaa.

Tulevaa…

Asukkaiden ja omaisten yhteistä puurojuhlaa vietetään ensi viikolla, jolloin nautitaan puuro, soppa, glögi ja piparit. Vietetään yhdessä mukava rento ilta. Ehkä juhlassa tontutkin käyvät ja jakavat pikkupussit kaikille asukkaille. Ohjelmassa on myös joululauluja ja ehkä jotain yllätysohjelmaa.

Ensi vuonna Hopeat laajenee, seuratkaahan uutisointia.

Lumivaipan alla uinuu maa
hämy laskee ylle tienoon.
Luonto huokuu rauhan tunnelmaa
mielen johtaa Joulun viettoon.

Iloista Joulun Odotusta ja Onnea Vuodelle 2020!
Toivottaa Hopeakodon poppoo