Hopeakodon tilat

Hopeakoto Oy on erityisesti ikäihmisille tarkoitettu koti, joka valmistui syyskuussa 2014 Porin Noormarkussa. Rakennusprojekti alkoi syksyllä 2013, suunnitteluvaihe jo paljon ennen sitä. Rakentaminen toteutettiin paikallisten yrittäjien voimin. Hopeakodossa on ikäihmisille tarkoitettuja paikkoja 28. Asunnoista kolme on kaksioita, jotka mahdollistavat iäkkäiden avio- ja avopuolisoiden mahdollisuuden asua yhdessä.

Tilat ovat esteettömät kulkea. Tilojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota valaistukseen, elämystekniikkaan kuten kuva- ja äänimaailmaan sekä turvallisuuteen. Asunto sisustetaan yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveidensa mukaisesti. Suurimmassa osassa asunnoista on oma terassi.

Hopeakodon ympäristö tarjoaa upeat mahdollisuudet aktiiviseen liikkumiseen sekä sisä- että ulkotiloissa. Piha-alue on iso, turvallinen ja se on suunniteltu virikkeellistä kuntoilua silmällä pitäen.

 

Hopeakodon arvot

Yhteiset tilat

Hopeakodossa on yhteiset tilat ja sauna. Pihapiiristä löytyy monitoimitila, joka on kunnostettu entisestä autotallista toimivaksi virike- ja ryhmätilaksi. Siellä on mahdollista harrastaa erilaisia kädentaitoja, kuten askartelu, maalaus ja puukäsityöt. Löytyy myös kuntosali ja tv- ja pelitila.