Hopeakodon palvelulupaukset


Mitä palveluita tarjoamme? Mitä on hyvä palvelu?

Hopeakodon palvelulupaukset kuvaavat sitä, miten toteutamme asiakaslähtöistä palvelua. ”Sinulle omaa elämää”-tunnuslauseemme kuvastaa arvomaailmaamme, asiakkaidemme kunnioittamista ja tasa-arvoisuutta. Nämä asiat huomioimalla uskomme, että asiakkaamme on meillä oman elämänsä päähenkilö.

Toiminta perustuu ISO 9001:2015-sertifioituun toimintajärjestelmään, mikä varmistaa palvelun ja asiakastarpeiden kohtaamisen.


Hopeakodon tilat

HoviAsunto


Asiakas voi halutessaan sisustaa huoneensa omin huonekaluin. Yhteiset tilat ovat monikäyttöiset ja kodikkaat. Sauna lämmitetään viikoittain.

HoviKunto


Huolehdimme, että asiakkaamme liikkuvat aktiivisesti sekä sisällä että ulkona.

Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät ulkoliikuntamahdollisuudet. Asiakkailla on mahdollisuus tilata avullamme fysioterapiapalveluja tai henkilökohtaista valmennusta.

HoviMenu

HoviMenu


Terveellinen ja maukas kotiruoka on tärkeä osa arkielämää. Raaka-aineet hankimme lähialueelta ja ateriat valmistuvat omassa keittiössä. Kokkimme laatimissa monipuolisissa ruokalistoissa huomioidaan mm. asiakkaiden toiveet, erityisruokavaliot ja juhlapyhät.

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää

HoviTerveys


Pihapiirimme kauneus ja ympäröivä luonto on helppokulkuinen, se hellii aisteja, mieltä ja kehoa. Voit ladata akkusi ulkonakin turvallisesti, vaikka joka päivä.

HoviVireys


Tapahtumakalenterimme koostuu erilaisista toimintaryhmistä, vierailuista, virkistystapahtumista ja normaaleista arjen toiminnoista. Meiltä saa myös parturi/kampaaja-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita. Omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

HoviReissu

HoviReissu


Haluamme asiakkaidemme kokevan elämyksiä. Voit matkustaa lähelle tai kauas jos reissujalka vipattaa.

HoviTurva

HoviTurva


Meillä on turvallinen ympäristö ja tilat. Meillä on ympärivuorokautinen hoiva- ja huolenpito. Jokaisella asiakkaallamme on vastuuhoitaja, jonka kanssa on tuttua ja turvallista hoitaa asioita sekä arjen rutiineja. Vastuuhoitaja on asiakkaansa paras asiantuntija.

Hopeakodon yhteisö

HoviYhteisö


Vietämme yhdessä kalenterivuoden juhla- ja muita merkkipäiviä. Perinteisiimme kuuluvat myös omaistenpäivä ja puurojuhla. Kokoonnumme viikoittain yhteisöpalaveriin keskustelemaan yhteisistä asioista. Grillijuhlat ja pihatalkoot ovat tärkeä osa yhteisöllisyyttä.