ASIAKKAALLE

Hopeakodon palvelut ovat suunnattu ikäihmisille. Hopeakoto Noormarkun Harjakankaalla tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.

Hyvä hoitomme ja palvelumme huomioi asiakkaan sekä omaisten odotukset ja toiveet. Ulkoilu, terveellinen ja monipuolinen kotiruoka, aktiivinen toiminta sekä elämykset ovat meillä osa jokaista päivää. Ympäröivä luonto vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiin. Ympäristömme innostaa tekemään ja kokeilemaan. Piha-askareita on tarjolla viherpeukaloille omalla viljelypalstalla ja puutarhassa.

Meille asiakkaaksi

Ympärivuorokautisen palveluasumisen asiakkaaksi voi tulla itsemaksavana tai hyvinvointialueen palvelusopimuksella.

Hyvinvointialueiden palveluohjaajat auttavat hakemusten täyttämisessä ja ohjaavat tarvittavien liitteiden hankinnassa. Hopeakotoon voi ottaa yhteyttä suoraan, niin neuvomme ja esittelemme paikkoja mielellämme. 

Meillä jokaisella on vähintään yksi ystävä

Kokoonnumme viikoittain keskustelemaan yhteisistä asioista. Kaikilla on mahdollisuus osaltaan vaikuttaa. Käymme Haukirannan mökillä saunomassa, grillaamassa ja viettämässä aikaa. Omaistenpäivä on perinteisesti kerran vuodessa elokuussa ja yhteinen asiakkaiden ja omaisten Puurojuhla joulukuussa.

Meille töihin
Hopeakodossa on kodinomaista
Hopeakodon tilat
Visio